Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen van een geweldige kwaliteit

Bent u op zoek naar duo rolgordijnen op maat? Dan zit u goed bij Ensars wonen. Wij zijn namelijk een specialist met betrekking tot deze gordijnen en hebben jarenlange ervaring. In die tijd hebben we ook veel klanten tevreden kunnen stellen met onze uitstekende service en daar zijn we ook heel erg trots op. Naast het verkopen van kwalitatieve duo rolgordijnen kunnen wij ook nog eens een uitstekende service bieden. Misschien weet u bijvoorbeeld niet welke rolgordijnen het beste passen binnen uw woonomgeving. Onze ervaren interieurspecialisten kunnen u dan voorzien van gepast en gratis advies. We begrijpen ook goed dat u wilt weten waar u financieel aan toe bent. Daarom heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook kunnen wij een duo rolgordijn op maat gratis inmeten en monteren. Daarvoor is het overigens wel belangrijk om nog even de voorwaarden door te lezen. 

Duorolgordijnen Ensars Wonen
Ensars Wonen Duo Rolgordijnen Gray

Verschillende soorten

Onze collectie bestaat uit verschillende soorten en maten. Een duo rolgordijn bestaat uit twee verschillende lagen en dat maakt het ook zo populair. De twee lagen zijn een combinatie van transparant en niet-transparante materialen. Dit geeft een stijlvol effect van uw interieur en dat is uiteraard een belangrijk uitgangspunt. Tussen deze twee materialen heeft u overigens ook nog de mogelijkheid om verschillende keuzes te maken. 

Ook op praktisch gebied hebben de duo rolgordijnen verschillende voordelen. Het is in de eerste plaats een prachtige interieurbooster, maar tegelijkertijd is het ook nog eens zonwerend. Het is dus een zonnescherm en gordijn in één. U kunt de duo rolgordijn ook bewegen en daardoor kunt u zelf de luchtinval bepalen. Ook zijn de duo rolgordijnen zeer gemakkelijk schoon te maken. 

Basis

Luxe

Verduisterend

Wat zijn duo rolgordijnen en hoe werken ze?

Hoe zitten duo rolgordijnen precies in elkaar? Welnu, een duo rolgordijn bestaat in principe uit twee stofbanen die allebei beweegbaar zijn. Het betreft dan een gekleurde en een transparante stofbaan. Middels kettingbediening kunt u deze twee rolgordijnen subtiel over elkaar heen laten bewegen. Onze collectie bestaat uit veel unieke rolgordijnen, zodat u echt een unieke toevoeging aan uw woning kunt geven. 

De voordelen van duo rolgordijnen

Een belangrijk voordeel van een duo rolgordijn is het dat zowel functioneel alsook stijlvol is. U kunt ook veel kanten op met de inkijk en lichtinval. Dit komt door de dubbele stofbanen. U kunt ze daarom ook in verschillende kamers inzetten. In uw slaapkamer wilt u ongetwijfeld niet-transparante gordijnen, maar in de woonkamer juist wel weer. De duo gordijnen kunnen zijn dubbel functioneel wat dat betreft. Dus in de eerste plaats zijn ze functioneel en veelzijdig inzetbaar. Anderzijds geven ze uw woning en interieur een extra boost. Niet alleen vanaf de binnenzijde, maar ook van de buitenzijde. 

Duo Rolgordijnen verduisterend

We hebben al eerder aangegeven dat een duo rolgordijn verduisterend en transparant kan zijn. Kijk vooraf goed voor welke kamer u het rolgordijn wilt gebruiken. Verduisterend past meer in de slaapkamer en transparant meer in ruimtes met veel licht. 

Duo Rolgordijnen Ensars Wonen Decoartie

Calculator

Voer hieronder de afmetingen in en vraag een offerte aan

GET STARTED

0$

Bedankt voor de aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afmetingen Duo Rolgordijn

min: 30cm - max: 310cm

min: 30cm - max: 300cm


Je moet een item selecteren om door te gaan

Prijs indicatie

Overzicht

Beschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting :
Totaal:

Je moet een item selecteren om door te gaan

Overzicht

Schatting totaal :

bijv. 4 ramen, 1 dakraam en 2 deuren

Overzicht

Beschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting :
Totaal: