Insectenhorren

Insectenhorren

Woont u op een plaats met veel insecten? In dat geval kan het aan te raden zijn om instectenhorren aan te kopen. Dit is een zeer effectieve methode om ze buiten de deur te houden. In onze webshop verkopen wij onder andere een plissé hordeur. Dit is een compacte oplossing en deze horren zijn geschikt voor vrijwel alle deuren. Een plissé hordeur heeft ook geen hol onderprofiel en daardoor kan er ook geen vuil ophopen. De hordeur blijft op die manier soepel te bedienen en dit komt uiteraard ook ten goede als het gaat om de duurzaamheid. 

De hordeur is weerbestendig en kan daardoor zowel binnen als buiten worden gebruikt. 

Raamhorren

Uiteraard zijn er veel verschillende soorten ramen. U wilt ook horren aankopen die precies bij uw ramen passen en om die reden is het mogelijk om verschillende types  in onze webshop aan te kopen. Wij verkopen raam & deur horren, 2 in 1 hor & zonwering en dubbele hor schuifpuien. 

Raam & deurhorren

Dubbele hor schuifpuien

2 in 1 hor & zonwering

Raamhorren Ensars

Dubbele plissé hordeur: ideaal voor openslaande deuren

Tegenwoordig zijn openslaande deuren naar de tuin zeer populair. Dit is ook begrijpelijk, want het ziet er niet alleen mooi uit maar het is bovendien bijzonder pragmatisch. Uiteraard wilt u deze deuren in de lente en zomer ook gewoon open zetten. Hierdoor kunnen er echter wel vliegen en muggen in huis komen en dat is ongetwijfeld iets waar u geen belang bij hebt. 

U wilt ongetwijfeld een dubbele plissé hordeur met perfecte afmetingen. Dit kunnen wij gelukkig realiseren, want bij ons is het mogelijk om de raamhorren volledig op maat te laten maken. Het oppervlak van de openslaande tuindeuren is daarbij niet relevant. We kunnen er namelijk altijd wel een hor voor maken. De horren zijn ook zeer gemakkelijk toe te passen. U kunt de hor dan gemakkelijk open en dicht schuiven vanwege de sluiting in het midden. Wij gebruiken daarbij alleen materialen van de allerbeste kwaliteit. We hebben immers een reputatie hoog te houden. 

Hor voor uw dakraam

Is uw woning voorzien van een dakraam? Een dakraam is ideaal, maar ook daar kunnen uiteraard insecten en ander ongedierte doorheen komen wanneer u deze open gaat zetten. Gelukkig verkopen wij ook horren voor uw dakraam. Daarvoor is voornamelijk de zogenaamde raamholhor toepasbaar. Een reguliere hor is niet toepasbaar voor een dakraam, want een dakraam loopt schuin en is daarmee anders dan normale ramen. Met een rolhor loopt u gelukkig niet tegen dat probleem aan. De rol kan dan op een ideale manier uw gehele dakraam afdekken. 

Insecten- en zonwering met de duo-plissé dakraamhor

Het duo-lisse dakraamhoor is zeer populair en ideaal voor zolders en andere ruimtes met een schuin dak. Het doek is ook multifunctioneel. In de eerste plaats is het voorzien van insectengaas om ongedierte buiten de deur te houden. Tegelijkertijd is er een zonwerend doek, zodat u zonlicht in uw woning kunt weren. Dit kan ideaal zijn voor mensen die thuis werken en vaak last hebben van de zon in het gezicht.  U kunt de horren ook nog laten passen bij uw reguliere interieur. Ze zijn namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk daarbij aan wit, antracite, betlonlook en zwart. 

Calculator

Voer hieronder de afmetingen in en vraag een offerte aan

GET STARTED

0$

Bedankt voor de aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Selecteer type Hor

Standaard Hor of 2in1 Hor

Raam-/deurhorren - Dubbele hor (schuifpuien)

2 in 1 horren

Je moet een item selecteren om door te gaan

Afmetingen Insectenhorren

minimale breedte: 40cm - maximale hoogte: 300cm
min. breedte: 30cm - max. breedte: 300cm

min. hoogte: 30cmJe moet een item selecteren om door te gaan

Afmetingen 2 in 1 hor & zonwering

minimale breedte: 30cm - maximale breedte: 320cm


min. breedte: 30cm - max. breedte: 300cm

min. hoogte: 30cmJe moet een item selecteren om door te gaan

Prijs indicatie

Berekening

Beschrijving Afmetingen Aantal Prijs
Korting :
Totaal:

Je moet een item selecteren om door te gaan

Schatting

Schatting totaal :

Berekening

Beschrijving Afmetingen Aantal Prijs
Korting :
Totaal: