Jaloezieën

Jaloezieën op maat

Zoekt u jaloezieën op maat van een uitstekende kwaliteit? Dan zit u goed bij Ensars wonen. Wij zijn een specialist en verkopen enkel duurzame zonwering. We kunnen niet alleen kwalitatieve jaloezieën leveren, maar ze ook volledig op maat maken, zodat ze perfect bij uw interieur passen. We hebben al jaren ervaring en daardoor trekken wij klanten uit het hele land. Jaloezieën kennen een sfeervolle uitstraling en geven echt karakter en gezelligheid aan uw interieur. Ze worden dan ook goed verkocht in onze webshop.

U kunt ook veel kanten op met de jaloezieën en bij de aankoop ontvangt u momenteel een gratis ladderband!

Hout

Abachi

Aluminium

Bamboe

PVC

Slider2

Sfeervol, functioneel en veelzijdig

Jaloezieën bestaan uit lamellen met een horizontale vorm. Het voordeel is dat ze ook verstelbaar zijn. Daardoor is het mogelijk om de lichtinval binnen uw woning te doseren. Heeft u bijvoorbeeld veel natuurlijk licht nodig? In dat geval kunt u ze helemaal open zetten. Wilt u wat meer duisternis en privacy? Dat behoort dan uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dan heeft u zonwering en privacy tegelijkertijd. U kunt de breedte van de lamellen zelf bepalen. U kunt dus voor smalle lamellen gaan, maar ook voor de meer bredere lamellen. Dit heeft uiteraard met uw interieur en eigen voorkeuren te maken. 

Vanwege de vele keuzevrijheid met betrekking tot de jaloezieën, is het voor u gemakkelijk om ze te laten aansluiten op uw interieur. U kunt ze niet alleen op maat laten maken met betrekking tot de afmetingen, maar ook omtrent andere zaken heeft u de mogelijkheid om ze personaliseren. Daarbij kunt u denken aan het materiaal, de afwerking, de kleur en ga zo maar verder. Wij verkopen de materialen hout, bamboe en aluminium. 

Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën doen qua uitstraling denken aan houten jaloezieën. Ze zijn voorzien van een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Jaloezieën van Bamboe brengen verschillende voordelen met zich mee. Zij zijn lichter en dunner dan lamellen van hout. Hierdoor worden ze een stuk platter wanneer ze eenmaal zijn opgetrokken. Ze hebben bovendien een zeer licht gewicht en daardoor zijn ze met bredere maten ook nog gemakkelijk te hanteren. 

De Bamboe jaloezieën zijn op een unieke manier behandeld voor een gegronde afwerking. Hiervoor is een speciale beits gebruikt. Deze afwerking bevordert de duurzaamheid. Daardoor kunnen ze namelijk goed tegen vocht en zonlicht. Ze trekken daardoor niet krom en u kunt er dan ook een lange periode plezier van hebben. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud.  

Bamboe Jaloezie Ensar Wonen

Houten jaloezieën

We verkopen ook jaloezieën van  Lindehout. Het type hout is gemakkelijk te bewerken en u kunt ze ook in verschillende kleuren lakken. Daardoor kunt u ze gemakkelijk afstemmen met uw huidige interieur. 

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën kennen verschillende voordelen in vergelijking met jaloezieën van andere materialen zoals hout. In de eerste plaats zijn ze zeer duurzaam. Dit komt vanwege het materiaal. Dit is bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Tegelijkertijd zijn ze ook zeer gemakkelijk in onderhoud. U kunt ze gemakkelijk schoonmaken en schoonhouden. Ze zijn ook goed bestand tegen vocht en u kunt de jaloezieën dus ook gemakkelijk in vochtige ruimtes ophangen. Daarnaast zijn ze ook relatief goedkoop. Het is dus ideaal voor mensen die een nieuw interieur willen, maar slechts een beperkt budget hebben. 

Hierboven hebben we vooral de praktische voordelen besproken, maar de jaloezieën van aluminium  geven uiteraard ook sfeer en karakter aan uw interieur.  U kunt spelen met het licht en daardoor kunt u zelf de sfeer in uw woning bepalen. U heeft ook nog de keuze om geperforeerde jaloezieën aan te kopen. Dit geeft nog een extra licht effect en een bijzondere uitstraling. 

Abachi jaloezieën

We verkopen ook jaloezieën van het Afrikaanse houtsoort Abachi. Dit houtsoort heeft ook verschillende voordelen. Ze zijn licht van gewicht, duurzaam en kennen een exclusieve uitstraling. Wilt u dus echt iets bijzonders en unieks in huis halen? Iets wat de meeste mensen niet hebben? Dan kan het aan te raden zijn om voor dit houtsoort te gaan. Ze kunnen ook voldoende privacy garanderen. 

PVC jaloezieën

Wij verkopen ook PVC jaloezieën van het houtmateriaal ‘Faux-Wood’.  PVC staat bekend om zijn lange levensduur en daarmee kan ook de duurzaamheid gegarandeerd worden . PVC wordt van synthetisch materiaal gemaakt en daardoor zijn ze relatief goedkoop in vergelijking met verscheidene andere houten jaloezieën. Ook kunnen ze goed tegen vocht. U kunt ze dus ook prima plaatsen in vochtige ruimtes. 

Prijs berekenen jaloezieën

bereken hieronder de gewenste jaloeziemin/max breedte: 30/370 cm • min/max hoogte: 30/400 cmmin/max breedte: 30/300 cm • min/max hoogte: 30/400 cmmin/max breedte: 30/310 cm • min/max hoogte: 30/400 cmmin/max breedte: 30/280 cm • min/max hoogte: 30/400 cmmin/max breedte: 30/400 cm • min/max hoogte: 30/400 cm