Over ons

Bij Ensar hebben wij echt passie voor het vak. We snappen namelijk dat iedereen een veilige thuisplek nodig heeft. Dit gaat verder dan alleen de praktische plek, maar het heeft ook te maken met een specifiek gevoel. Het is immers duidelijk dat dat uw interieur en dergelijke ook effect hebben op uw algehele emoties. Als Ensar hebben wij als doel om mensen dit fijne en comfortabele gevoel te geven. 

Over Ons 3
0 +

Jaar ervaring

Overons2

We zijn klein begonnen, maar hebben inmiddels al meer dan 7 jaar ervaring. In die periode hebben wij extra expertise opgedaan en ook veel klanten tevreden kunnen stellen. Onze primaire doel is altijd geweest om klanten tevreden te stellen en de behoeftes zo goed mogelijk te vervullen. Dit hebben we getracht te doen door kwalitatieve producten te leveren, maar tegelijkertijd een goede service te verlenen. Dit doen wij uiteraard nu nog steeds. Onze service bestaat onder andere uit kosteloos inmeten, adviseren en monteren van uw aankopen. U kunt dus ook altijd vrijblijvend contact opnemen om gezamenlijk met ons de mogelijkheden te bespreken. 

Thuisgevoel, begint bij Ensar’s wonen

Wij willen onze klanten van kwalitatieve producten voorzien. Daarom nemen wij extra service ook uit uw handen. Zodat uw huis volledig naar uw wensen kan worden ingericht. 

Snelle levering

We begrijpen goed dat u snel wilt genieten van onze producten. Gelukkig kunnen wij dan ook snel leveren. 

Beste kwaliteit

Voor onze producten gebruiken wij de beste materialen. Op die manier kunnen wij duurzaamheid en kwaliteit garanderen.

Slimme oplossing

Zit u met een lastige kwestie in de maag? Gezamenlijk met u kunnen we altijd tot een slimme oplossing komen.  Dit kan ook vanwege onze vele ervaring.