Plissé / Dubbele Plissé Gordijnen

Plissé gordijnen om uw ramen mee te versieren

Heeft u bijzondere ramen in uw woning? In de eerste plaats is dat uiteraard  bijzonder origineel, maar tegelijkertijd kunt u daarbij ook tegen verscheidene problemen aanlopen. Het kan dan namelijk lastig zijn om goede raamdecoratie te vinden. In die gevallen kunt u gelukkig voor plissé gordijnen gaan. Dit is een perfecte oplossing om lastige ramen te bekleden. U kunt ze gebruiken voor draaikiepramen, dakramen, lichtkoepels, serres en nog veel meer. 

Veel mensen hebben een draaikiepraam en daarvoor kunt u ingespannen plissé gordijnen aankopen. Die kunt u strak aanbrengen en dit geeft een prachtig effect. Bij ons kunt u ook speciale klemsteunen kopen, zodat u niet in de kunststof kozijnen hoeft te boren. Dit product heet ‘click systeem isofit’. Dit is het meest vriendelijke montagesysteem. 

Basis

Luxe

Topdown

Bottom up

Wat zijn Dubbele Plissé gordijnen precies?

Naast plissé gordijnen kunt u er ook voor kiezen om dubbele plissé gordijnen bij ons aan te kopen. Dit is in principe een unieke uitvoering van de plissé gordijnen. In vergelijking met andere  raamdecoratie kunnen ze echt iets unieks bieden. U kunt ze namelijk aankopen in de zogenaamde ‘top down bottom up’ – variant. U heeft dan de mogelijkheid om ze van zowel onderen als bovenaf te openen. U kunt zo zelf gemakkelijk de privacy en het zonlicht bepalen. 

Het precies verschil tussen plissé gordijnen en dubbele plissé

Dubbele plissé gordijnen zijn een unieke uitvoering van de plissé gordijnen. Het grootste verschil zit hem daarbij in de stof. Bij plissé gordijnen is er één laag gevouwen. De koortjes blijven om die reden zichtbaar. Bij Dubbele plissé gordijnen wordt er gebruikmaakt van geplisseerde stoffen en daardoor zin de koorden niet zichtbaar. Het is in principe dus een luxere uitvoering. 

Plisse 1

Standaard handgreepbediening

Plisse 2

Standaard handgreep bediening Top-down

Plisse 3

Top-down koord bediening + €20,-

Plisse 4

Top-down bottom up koord bediening + €30,-

Prijs berekenen Plissé / Dubbele Plissé

minimale breedte: 40cm – maximale breedte: 220cm*Getoonde prijzen zijn vanaf prijzen. Prijs is afhankelijk van de stofkeuze.

min/max breedte: 40/220 cm • min/max hoogte: 80/300 cm*Getoonde prijzen zijn vanaf prijzen. Prijs is afhankelijk van de stofkeuze.

min/max breedte: 40/220 cm • min/max hoogte: 40/300 cm