Rolgordijnen

Rolgordijn

Bent u op zoek naar mooie raamdecoratie? In dat geval kan het aan te raden zijn om een rolgordijn op maat aan te kopen in onze webshop. Een rolgordijn is uitermate geschikt voor vrijwel elke woonsituatie. Ze passen namelijk overal in het huis en ze ze zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Het rolgordijn kan op verschillende manieren worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld een transparant rolgordijn voor de woonkamer aankopen. Tegelijkertijd is het mogelijk om een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer aan te kopen. U heeft veel keuze en u vindt altijd wel iets dat past bij uw woonsituatie. 

Ensars wonen is uw specialist en we verkopen altijd een rolgordijn op maat. Dit is ideaal voor woningen waarbij de standaard afmetingen niet passen. U kunt contact met ons opnemen en precies aangeven wat u zoekt. Vervolgens gaan wij met liefde voor u aan de slag. 

Lichtdoorlatend

Verduisterend

Rolgordijn Ensars Wonen

Wat is een rolgordijn precies?

U heeft ongetwijfeld wel van het fenomeen rolgordijn gehoord, maar u weet misschien niet precies wat het is. Een rolgordijn is dus een gordijn dat je kunt oprollen. Een rolgordijn is altijd voorzien van een een touw of koord. Daarom kunt u het laten zakken of omhoogtrekken. Daarmee kunt u zelf de hoogte en de juiste lichtinval bepalen en dat is uiteraard een belangrijk uitgangspunt. 

Een rolgordijn bestaat in principe in twee varianten. Aan de ene kant zijn er lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze zijn ideaal om op te hangen in de woonkamer of een andere locatie waarbij licht van belang is. Daarnaast zijn er ook verduisterende rolgordijnen. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor de slaapkamer of een andere ruimte waarin u het graag donker wilt hebben. 

De precieze voordelen van een rolgordijn

  • Een rolgordijn is in de eerste plaats een waardevolle toevoeging. U heeft ook de creatieve vrijheid om er verschillende kanten mee op te gaan.

 

  • U kunt zelf de gewenste privacy regelen. Het rolgordijn is namelijk zeer eenvoudig af te stellen. Woont u in een drukke straat met veel voorbijgangers? Dan kunt u zelf bepalen in hoeverre mensen bij u naar binnen kunnen kijken.

 

  • Een rolgordijn is zeer gemakkelijk in gebruik. Het is handig te bedienen met een touw of een koord.

 

  • Rolgordijnen hebben ook een isolerende werking. Op de lange termijn kunt u er dus geld mee besparen op uw energierekening. 

Calculator

Voer hieronder de afmetingen in en vraag een offerte aan

GET STARTED

0$

Bedankt voor de aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afmetingen Rolgordijn
min: 30cm - max: 310cm

min: 30cm - max: 300cmJe moet een item selecteren om door te gaan

Prijs indicatie

Berekening

Beschrijving Afmetingen Aantal Prijs
Korting :
Totaal:

Je moet een item selecteren om door te gaan

Schatting

Schatting totaal :

Berekening

Beschrijving Afmetingen Aantal Prijs
Korting :
Totaal: